Värikynäpiirros tilaustyönä lemmikistäsi

Haluatko ikimuistoisen muiston lemmikistäsi? Tilaa ainutlaatuinen värikynäpiirros, joka tuo iloa kotiisi vuosiksi eteenpäin.

lemmikkipiirros_piirros_lemmikistä_taiteilija_katariina_rautanen

Laadukkaat materiaalit luovat teokselle kestävän perustan

Teokseni on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa. Värikynäpiirroksissani käytän ammattilaistason Faber-Castell Polychromos -värikyniä sekä Caran d’Ache Luminance ja Derwent Drawing -värikyniä, jotka takaavat pysyvät ja intensiiviset värit. Käytän myös 300 g:n kuumaprässättyä akvarellipaperia, joka tarjoaa kestävän ja laadukkaan pohjan jokaiselle teokselle. Se on myös arkistointi- ja museolaatuinen paperi. 

Hinnasto

Hintaan sisältyy ALV 10% ja postikulut Suomeen. Jokainen teos sisältää signeerauksen, aitoustodistuksen ja ohjeet säilytykseen. Teokset pakataan huolellisesti kauniiseen lahjapakkaukseen ja lähetetään postitse tai noudetaan Tampereelta.

Hinnat vaihtelee piirrettävien eläinten määrän, yksityiskohtien ja mahdollisen taustan mukaan, jolloin hinta voi vähän nousta.  Hinnastossa ilmoitetut hinnat ovat hintoja ilman lisäeläimiä tai koristeita. Eli pelkkä eläin, johon sisältyy halutessasi pastellein sävytetty tausta. 
Tarkan hinnan saat pyytämällä tarjouksen! Kysy rohkeasti tarjousta laajemmasta kokonaisuudesta, jos siihen sisältyy esimerkiksi monta eläintä tai haastavampi tausta. Tai jos haluat jonkin tietyn kokoisen teoksen. Teoksiin ei sisälly kehyksiä.

Veloitan 30% etukäteismaksun kokonaishinnasta, joka on maksettava ennen työn aloittamista. Loput laskutetaan teoksen valmistuttua. Myös osamaksu onnistuu! 

katariina_rautanen_taiteilija
  • 14,8 x 21,0 cm 180€
  • 22,5 x 30,5 cm 300€
  • 24 x 32 cm 310€
  • 30 x 30 cm 360€
  • 29,7 x 42,0 cm 450€

Lisävaihtoehdot

  • Toinen eläin 100€
  • Metallinhohtoinen vesiväri tehoste + 20€
  • Kukka, oksa tai muu pieni koriste + 10€/kpl

Tilausjono auki

Tilaa ainutlaatuinen lemmikkipotretti

Teen rajatun määrän töitä vuodessa, joten tilaa työ nyt.
Täytäthän alla olevan lomakkeen, niin otan sinuun yhteyttä sopiaksemme toteutuksesta!